Feest vandaag!

Praktijk It’s My LIJF begeleiding bij eet-en gewichtsproblemen opent per 1 november haar deuren in Zaandam! Mirjam Koops (therapeut en mindfulness trainer) en Joke Van Scheers (diëtiste) bieden begeleiding aan mensen met alle vormen van eetproblemen en gewichtsproblemen.

‘Joke en ik hebben heel wat jaartjes samengewerkt bij Human Concern, het is zo mooi dat wij nu opnieuw onze expertise kunnen bundelen’.

Mirjam Koops

‘Ik ben er van overtuigd dat alleen het geven van eetlijsten aan mensen met eetproblematiek NIET werkt. Vaak is het nodig om kleine voor jou haalbare stappen af te spreken. Daarnaast moet er voldoende draagkracht zijn om dit te kunnen. Die draagkracht versterk je bij Mirjam. Daarom is deze samenwerking met Mirjam en mij zo mooi: je krijgt bij Mirjam inzicht in de functies van je huidige eetpatroon, werkt aan je zelfvertrouwen, gaat goede keuzes in je leven leren maken. Ik ondersteun je daarnaast graag in het opbouwen van een gezond eet-beweegpatroon: een persoonlijk plan met een persoonlijk doel! Dat plan wordt o.a. afgestemd op je hulpvraag en de stappen die je neemt tijdens de sessies bij Mirjam.’

Joke van Scheers

´Wat onze aanpak bijzonder maakt is dat we niet alleen kijken naar het eetpatroon en het gewicht, maar juist naar wie jij bent en welke moedige stappen er nodig zijn om je relatie met eten voorgoed te veranderen´. Uit eigen ervaring met een eetstoornis weet ik hoe moeilijk dit kan zijn en weet ik ook dat herstellen mogelijk is! De begeleiding die ik geef is er op gericht je in contact te brengen met je kwaliteiten, dat je met meer zelfvertrouwen in het leven komt te staan en begrijpt welke functie eten in je leven heeft gekregen’.

Mirjam Koops

Vanaf 1 november staan we voor jou klaar! Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.We helpen je graag verder. Onze website www.praktijk-itsmylijf.nl is in de maak!

Afspraken en informatie door te mailen naar: www.praktijkbeeldrijk.nl mirjam@praktijkbeeldrijk.nl vanscheers@planet.nl

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente reacties
    Archieven
    Categorieën