Cliënten Mirjam

.

´Bij Mirjam is alles bespreekbaar, ze is rustig en heeft een fijne stem.’

Judith

‘Even niet praten of analyseren maar gewoon voelen en onderzoeken hoe het is. De grote berg koude en ruwe klei die uit dit proces voortkwam was een krachtig symbool voor mijn verleden. We zijn mijn verleden, het verhaal dat nog als een zware steen aan mij hing, in beweging gaan brengen’.

Denise

‘Mirjam neemt de tijd voor je, ze vraagt goed door en brengt de informatie goed over.´

Marlous

“In het begin merkte ik dat ik dat mijn perfectionisme me in de weg zat. Ik was bang dat het eindresultaat niet mooi zou worden. Naarmate het proces vorderde werd ik steeds trotser op wat er uit mijn handen kwam en ging ik op een heel andere manier naar de olifant kijken. Ik ging de kracht van het dier zien, maar ook de zachte uitstraling wat voor mij symbool staat voor liever voor mezelf zijn.’

Nathalie

´Ik heb je als een zeer prettige docent ervaren, met een duidelijke uitleg en veel kennis. Fijne stem bij de meditaties.’

Jenny

‘Bij Mirjam was ik in behandeling voor mijn eetstoornis. Stap voor stap ging het steeds beter met mij. In dit beeld verbind ik mij met mijn hart. De liefde die ik voel voor mijzelf. Dit is wat ik geleerd heb tijdens de therapie: ik ben steeds meer van mezelf gaan houden. Als ik naar dit beeld kijk zie ik het pad wat ik heb belopen en herinnert het mij telkens opnieuw aan het voelen van compassie naar mijzelf. Nu ik uit behandeling ben (en hersteld) heeft dit beeld een extra speciale plek in mijn huis gekregen.’

Sam