2 juni 2022
World Eating Disorders Action Day (WEDAD)

Diëtiste Joke van Scheers brengt een recent opgenomen podcast onder de aandacht, waarin zij iets vertelt over hoe zij werkt in Praktijk It’s my Lijf met cliënten met eetproblematiek. Misschien een eye opener, want het beeld dat mensen hebben van hoe de begeleiding van een diëtiste er uitziet, lijkt niet altijd te kloppen. Dit ervaart Joke vaak in de gesprekken met haar cliënten. Dat maakt soms ook de stap naar een diëtiste lastig voor mensen met een eetstoornis. Dat is jammer. Podcast beluisteren? Dit kan via deze link:

Welkom! Het maakt niet uit of je veel of weinig meditatie ervaring hebt. Je hoeft je niet van te voren aan te melden. Alleen bij regen gaat het niet door. Graag je eigen yoga mat of handdoek meenemen.
Parkeren is direct aan het strandje (in het twiske)

Aanmelden niet nodig, je bent welkom!
met of zonder ervaring!

LEVEN IN AANDACHT

Mindfulness en Eten training (MBSR)
Start najaar 2022 

Een leefstijl training van 8 bijeenkomsten met handvatten voor bewuster leven, eten en bewegen. Deze training is gericht op de omgang met eetgewoonten, voeding, lichaamsbeleving, beweging en acceptatie van jezelf en je lichaam.

Kosten€   490,- (Inc. BTW)Dit is inclusief:
·
 Intake gesprek van 30 minuten
·
  8 x 2.30 uur bijeenkomsten
·
 werkboek en toegang tot audiobegeleiding

Vergoeding
Mindfulness wordt door veel verzekeraars voor een groot deel vergoed. Dit kun je navragen bij je eigen zorgverzekeraar. Ook werkgevers zijn vaak bereid om mee te betalen aan de training.

Data: najaar 2022

Tijd:

MEER INFORMATIE KUN JE HIER LEZEN

AANMELDEN