Mirjam Koops | Mindfulness training Zaandam

Datum

apr 09 2021
Expired!

Tijd

09:00 - 11:30

MINDFULNESS GROEP

Mindfulness MBSR/MBCT op vrijdagochtend

 Start 9 april 2021 9.00-11.30 uur

In deze groepstraining leert Mirjam je in 8 weken te groeien naar een leven met meer aandacht en meer rust. Mindfulness vermindert je angst en je stress en verbetert daardoor de kwaliteit van je leven enorm.

Mirjam werk sinds 2016 als mindfulness based cognitieve therapeut. Zij heeft sinds die tijd veel mensen begeleid en getraind om beter met stress om te kunnen gaan.

Wanneer je je inschrijft hebben we een telefonisch kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen en verwachtingen bespreken. Er wordt dan ook meer verteld over de inhoud van de training zodat je kan bepalen of de training ook echt wat voor je is.

Mirjam is opgeleid tot senior mindfulness trainer cat.1
Er zijn daardoor mogelijkheden tot vergoeding. Bekijk hiervoor je zorgpolis bij je eigen verzekeraar.

Datum: vrijdag 9, 16, 23, 30 april / 14, 21, 28, mei / 4 juni 2021
stiltedag 30 mei 10.00-14.00 uur
Tijd: 9.00-11.30 uur

 

Mindfulness kan een krachtige manier zijn om tot meer acceptatie te komen. Kritische stemmen en negatieve gedachten leer je bewust op te merken en daardoor ontstaat er keuzeruimte. Daarmee kun je grip krijgen op die automatische negatieve gedachtenspiraal. Je bent niet hard aan het werk om iets te willen veranderen of op te lossen, maar stelt je steeds open voor dat wat er in het hier en nu gebeurd en oefent in een niet oordelende houding. Het leren verdragen van ongemak in plaats van bijvoorbeeld eten inzetten om dat ongemak niet te voelen, daarbij kan mindfulness een concrete oefening bieden.

Mindfulness cultiveert een milde en zachte kant in jezelf en dat is vaak zeer welkom in je proces naar herstel. 

The event is finished.

Geen reacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *